Felvonó távfelügyeleti vészjelző beszerelése

A felvonók működtetését a 113/1998 (VI.10) Kormányrendelet szabályozza, mely előírja, hogy minden egyes felvonót üzemeltető épületben legalább egy olyan személynek kell tartózkodnia, aki ért a szakszerű szervizeléshez.

Ez azonban a mai világban már sajnos kivitelezhetetlen, hiszen a legtöbb helyen már nem él, vagy olyan értelemben él a házmester fogalma, így a liftben rekedt utasok nem szabadíthatóak ki azonnal.

Azonban erre a problémára is van egy tökéletes megoldás, mely nem más, mint a felvonó távfelügyeleti vészjelző beszerelése, melynek segítségével akár 24 órán keresztül biztosíthatóak a rendeletben leírtak. Melyet vállalkozásunk maradéktalanul el is lát, amennyiben igényli a szolgáltatást. A maximális kényelmet és figyelmet a valós idejű élőszavas vészjelzők, telefonos berendezések látják el, melyek a felmerülő problémák esetében a lehető leggyorsabb megoldást kínálják.

Milyen szolgáltatásokat kínálunk a felvonó távfelügyeleti vészjelző beszerelése mellé?

Megrendelőink igényeit, valamint a maximális biztonságot:

  • a 24 órás diszpécser szolgálatunk,
  •  valamint a 24 órás mentési ügyeletünk biztosítja.

Az általunk biztosított felvonó távfelügyeleti vészjelző beszerelése olyan ÉMI minősítéssel rendelkezik, mely megfelel a rendeletben foglaltaknak, valamint a z egyes szabványokban előírtaknak.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebb információt munkatársainktól kaphat.