Felvonó átalánydíjas karbantartás, hibaelhárítás

Bár maga a felvonó már időszámításunk előtt is létezett, igazán csak a XIX. század hidraulikus szerkezetei hozták meg azt az áttörést, mely mindenki számára hétköznapi szerkezetté tette. Azonban ahhoz, hogy ezek a szerkezetek a mindennapokban továbbra is zavartalanul működjenek, folyamatos ás szakszerű karbantartási munkálatokra van szükség.

Vállalkozásunk a felvonó átalánydíjas karbantartását és javítását a legtöbb típusú szerkezet esetében mindig az adott előírásoknak megfelelően látja el.

Figyelem! Az egyes felvonók karbantartását a 113/1998 (VI.10) Kormányrendelet az alábbiak szerint szabályozza:

„4. § (1) A tulajdonos köteles – üzemeltetője (képviselője, megbízottja) útján – a felvonó, illetőleg a mozgólépcső üzemeltetése során, annak rendeltetésszerű és biztonságos használatra alkalmas állapotáról, rendszeres és szakszerű karbantartásáról, javításáról, továbbá a szükséges, illetőleg előírt műszaki biztonságtechnikai felülvizsgálatáról, rendszeres ellenőrzéséről, valamint az üzemeltetés és a használat módjának folyamatos figyelemmel kíséréséről gondoskodni.”

Tegyen Ön is eleget a törvényi kötelezettségeknek és válassza az általunk biztosított felvonó átalánydíjas karbantartást és javítást, melyet munkatársaink gyorsan és pontosan látnak el.

Partnereink számára számos kedvező lehetőséget biztosítunk a felvonó átalánydíja karbantartására.
Variálható szolgáltatásaink az alábbiak szerint igényelhetőek:

  • gyors szerviz
  • készenlét
  • műszaki tartalom
  • és egyéb egyedi igények

A számos variációs lehetőségen felül a felvonó átalánydíjas karbantartási szolgáltatásaink minden esetben tartalmazzák:

  • a havi karbantartást
  • az üzemi leállás esetén felmerülő leggyorsabb kiszállás biztosítását
  • és természetesen az ügyfélorientált kapcsolattartást.

A felvonó átalánydíjas karbantartási szolgáltatással kapcsolatos bővebb információkért kérjük, keresse fel kollégáinkat.